Dutch Model Danique Noordanus – LUXURY Beauty Cosmetics

FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS

Dutch Model Danique Noordanus

Danique Motzheim

Posted on February 18 2018

Hi Luxury Beauty’s!

As you all know is Danique Motzheim the CEO of Luxury Beaty Cosmetics, But we also want to introduce you to such an amazing Dutch model from The Netherlands. Her name is Danique Noordanus.

 Luxury beauty Cosmetics model Danique Noordanus

We are so proud to have her in our team, that's why we interviewing her so you get to know her better. 

At the first time we launched Luxury Beauty Cosmetics, she was our first model! 
Because she is a dutch model, we asked her questions in Dutch. You can read the interview in English if you change the website in English at the top of the website.

Interview by Danique 

Vertel in het kort wie jij bent?
Hoi, ik ben Danique, 20 jaar en in het dagelijks leven ben ik haarstylist. Je vind mij vaak in de sportschool en daarnaast ben ik dol op makeup, en social media.

Hoe belangrijk is uiterlijke verzorging voor jou?
Ik vind het heel belangrijk om er elke dag goed verzorgd uit te zien. Je zult mij dan ook niet gauw tegen komen zonder makeup. Ik vind het leuk om met makeup bezig te zijn, en de shoot van Luxury Beauty Cosmetics vond ik echt super gaaf. Met mijn vak ben ik ook veel met uiterlijke verzorging bezig, en het is ook een eer om iemand met mooi haar de salon te laten verlaten.

Wij zien dat je erg gepassioneerd bent in fitness, waar komt deze passie vandaan?
Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met sport. Karate, streetdance, en volleybal. Nadat ik 3,5 jaar geleden moest stoppen met volleybal ivm mijn opleiding, ben ik begonnen met fitness. Inmiddels sport ik 4 keer in de week, altijd samen met mijn vader. Ik vind het belangrijk om fit te blijven, en er goed uit te zien.

Wat is jouw favoriete product van Luxury Beauty Cosmetics als een Fitgirl?
De Luxury Beauty Cosmetics 3D Volume Mascara is oprecht mijn favoriete product. De mascara maakt mijn wimpers lang en mooi krullend. Tijdens mijn workout blijft het ook prima op zijn plek zitten. Zonder mascara ga ik de deur niet uit, en het is ideaal als het ook na mijn workout er nog op zit.

Luxury beauty cosmetics 3d mascara

Wat zijn jouw beauty geheimen?
Ik vind dat een Mascara of Lipstick al heel veel kan doen in je gezicht, en je eigenlijk niet veel nodig hebt om er goed uit te zien. Als je met iemand praat kijken ze altijd naar je ogen, en als je dan zulke mooie lange wimpers hebt zullen ze daar zeker wat over vragen. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw huid goed gehydrateerd houd, dit doormiddel van dag en nachtcrème. Je lippen zijn ook belangrijk, en door ze af en toe te scrubben zul je merken dat je lipstick ook beter blijft zitten.

Wanneer en waarom ben je begonnen met social-media?
Mijn account op Instagram bestaat al langer, maar Oktober 2017 ben ik serieuzer geworden en me er meer in gaan verdiepen. Ik vind het leuk om met mensen te communiceren, en doormiddel van social media kan dat ook. Langzaam aan krijg ik steeds meer volgers, en daar door krijg ik nog meer motivatie. Mijn account bestaat voornamelijk uit fitness en makeup. Ik heb ook een Youtube kanaal aangemaakt en over een tijdje zullen daar video's geplaatst worden. Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij ook gaan volgen! 

Wat zijn jouw social media kanalen?
Instagram: https://www.instagram.com/daniiquex/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9Tl_BhoZzr8e80Dc-X8Phw


Hoe communiceer jij met jouw volgers en hoe houd jij ze geboeid?
Ik post niet elke dag een foto, vaak raken je volgers dan verveeld omdat ze je zo vaak voorbij zien komen. De tekst onder de foto hou ik redelijk kort, zodat ze niet te snel afhaken. Vaak stel ik ook een vraag onder mijn post, zodat ik met mijn volgers communiceer en ze daardoor sneller een reactie zullen achterlaten. Ik wissel af kwa foto’s. Het heeft altijd te maken met: fitness, makeup en fashion.


Wat vind jij het lastigste aan het werken als social influencer? En wat het leukste?
Je moet altijd creatief blijven, en je eigen ding blijven doen. Je moet opvallen tussen de rest. Daardoor probeer ik veel ideeën te bedenken, en uit te werken. Dit is niet altijd even makkelijk. Het leukste vind ik dat je veel nieuwe mensen leert kennen, en je leert ook weer van elkaar. Ik vind het ook leuk dat je er eigenlijk wel elke dag mee bezig bent. Je doet vaak ideeën op, en komt locaties tegen waar je mooie foto’s kunt maken voor op Instagram.


Wat is jouw reden om een samenwerking aan te gaan met Luxury Beauty Cosmetics?
Zoals ik al eerder zei ben ik dol op makeup, en dit is natuurlijk super gaaf om zo met makeup bezig te zijn. Ik zou alleen een product adviseren aan iemand anders als ik er zelf volledig achtersta. Ik kan je vertellen dat de Liquid Lipsticks, en Mascara echt geweldig zijn! In de toekomst komen er zeker veel meer mooie producten die jullie dan zeker voorbij zien komen op mijn Instagram.

Luxury beauty cosmetics mascara


Heb jij nog een laatste tip of advies voor onze Luxury Beauty’s?
Ik zou zeker een Liquid Lipstick bestellen, en met mijn kortingscode LuxuryByDanique20 krijg je ook nog eens 20% korting en GRATIS verzending binnen Nederland. Weet je niet welke kleur je moet kiezen, of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact met mij op!

Yessss it’s a Wrap!

We hopen dat je veel hebt mogen leren van Danique en hou haar zeker in de gaten voor geweldige acties en de nieuwste producten! 

 

Bye for now,

xx

 

Luxury Beauty Cosmetics Danique Noordanus

More Posts

0 comments

Leave a comment

Related Posts

Luxury Makeup for the exclusive woman
Liquid Lipstick, Mascara, and Eyeshadow — The Perfect Beauty Trio to Steal The Show Got a flair for stealing the spot...
Read More
Dutch model by Luxury Beauty Cosmetics
Hi Luxury Beauty's! We want to introduce you to such an amazing woman from The Netherlands. Her name is Lisanne and w...
Read More
Luxury Beauty Cosmetics is born!!
Hi Luxury Beauties, We are official ONLINE! Adriana Michelle wrote a post about use. Read it now online on: http://am...
Read More

Search our store