MASCARA SALE!! FREE SHIPPING IN NL

Dutch model by Luxury Beauty Cosmetics

Danique Motzheim

Posted on February 14 2018

Hi Luxury Beauty's!

We want to introduce you to such an amazing woman from The Netherlands. Her name is Lisanne and work as an social media influencer and worked with the most amazing brands! We are so proud to have her in our team, that's why we interviewing her so you get to know her better.  

Because she is a dutch model, we asked her questions in Dutch. You can read the interview in English if you change the website in English at the top of the website.

Interview by Lisanne

Hoe zou jij je in 3 woorden kunnen omschrijven?
Spontaan, enthousiast en sociaal.

Wat vind jij de meest belangrijkste cosmetica product(en) voor dagelijks gebruik?
Dat is voor mij wel echt mijn mascara en mijn dagcrème ik kan echt niet zonder.

Wat is jouw favoriete product van Luxury Beauty Cosmetics?
Dat is zeker de mascara volle lange wimpers zonder klontjes het is echt de fijnste mascara die ik tot nu toe heb gehad.

Mogen wij jouw beauty geheimen weten? En wat zijn die?
Mijn beauty geheimen zijn dat ik  3 keer per week slaap met castorolie op mijn ogen en wenkbrauwen zodat mijn wimpers weer herstellen en mijn wenkbrauwen weer voller worden. Daarnaast slaap ik met een slaapmasker met een coolpack erin zodat ik de volgende dag geen wallen heb.

Wanneer en waarom ben je begonnen met social-media?
Pfoe dat is alweer een tijdje geleden ik begon met hyves, later naar facebook en toen kwam instagram wat echt een uitkomst voor mij was. Op instagram kon ik al mijn foto’s posten die ik kwijt wilde etentjes, vakanties, makeup, selfies  etc. op facebook was het toch wel raar om elke dag iets te posten.

Wat zijn jouw social media kanalen?
Ik gebruik vooral veel instagram en heb onlangs een vlog online gezet op youtube.
Instagram: https://www.instagram.com/liefslies/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwvFXKyHeitDHmTfzohWZcQ?view_as=subscriber

Hoe vaak post jij op social-media? En hoe communiceer jij met jouw volgers?
Ik probeer dagelijks te posten op mijn social media en probeer veel te communiceren via instastory en snapchat om zo echt inkijkje te geven in mijn dagelijks leven.

Wat vind jij het lastigste aan het werken als social influencer? En wat het leukste?
Wat ik het leukste is om mijn volgers een inkijkje te geven in mijn leven en wat ik zo nu en dan beleef. Wat ik het lastigste vind om altijd de juiste content  te posten  die bij mijn feed past dat is ook de reden dat ik niet met een vaste filters werd zodat het een geheel word.

Wie is jouw grootste voorbeeld?
Is het raar om te zeggen dat ik niet echt een voorbeeld heb? Ik heb niet echt een voorbeeld naar wie ik opkijk ik probeer zoveel mogelijk vanuit mij zelf naar voren te brengen.

Heb jij nog een laatste tip of advies voor onze Luxury Beauty’s?
Blijf dicht bij jezelf, probeer niet iemand te zijn op social media die je niet bent, wees lekker jezelf zo blijf jij uniek en zijn we niet allemaal hetzelfde.

Enorm bedankt voor het interview!

 

Wij hopen dat je veel heb mogen leren van haar,

Bye for now Luxury Beauty's!

 

x

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store